Vielmanrinne

vielmanrinne_backyard.png

Vielmanrinteen huoneisto on helppo ja mukava tapa majoittua Levillä, palveluiden äärellä. Kattavasti varusteltu lomahuoneisto sijaitsee Tuikkuun ja Levitunturin huipulle johtavan tien varrella osoitteessa Koutakallio 2.

Huoneiston alakerrassa on tupakeittiö, makuuhuone (parivuode), sauna/pesuhuone ja erillinen WC. Parvella on lisäksi petipaikkoja 5 hengelle, myös lasten pinnasänky löytyy. Huoneiston varustukseen kuuluvat myös pyykinpesukone, kuivauskaappi, takka sekä 2 kpl tv:tä ja cd-soitin.

Levin keskustan palveluihin on matkaa vain n. 2,5 km, mutta palveluja löytyy toki myös aivan läheltä: Neste Levi, jossa sijaitsee K-market,on vain 250 metrin etäisyydellä huoneistosta. Ski Word Cup:in Levi Black -kisarinne ja rinneravintola sijaitsevat myös lähettyvillä.

Huoneiston sijainti liikuntaa harrastaville on erinomainen. Hiihto- ja patikkareitit kulkevat vain 50 metrin etäisyydellä. Lähimpään rinteeseen on n. 600 metriä, skibussille n. 250 metriä ja kelkkareitillekin pääsee lähtemään talon pihasta.

Tarkista Vielmanrinteen varaustilanne  TÄÄLTÄ.